fredag den 16. august 2013

Høne el. kylling i svøb

Denne ret er både nem og yderst velsmagende, og jeg fik inspiration fra Newyorkerbyheart.

4 personer

2 pakker hønsebryst (à 260 g) el. kyllingeinderfilet (à 280 g)
Barbecuesauce, chilisauce el. anden marinade
Ca. 16 skiver bacon, 1-1½ skive pr. hønse-/kyllingefilet

Læg hønsebryststykkerne i en skål med barbecuesauce (hvis du bruger kyllingeinderfilet, skal senen i hver filet fjernes først) og sørg for, at kødet er godt dækket af saucen. Læg låg på og stil på køl et par timer, gerne natten over.
Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Vikl 1-1½ skive bacon om hver hønsefilet,
læg de svøbte kødstykker på en kold pande, varm op og brun kødstykkerne godt af.
Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og bag kødstykkerne i ca. 8 min.

Server med en god salat, f.eks. blomkålssalat.

Høne el. kylling i svøb



Ingen kommentarer:

Send en kommentar