torsdag den 15. august 2013

Musli med kakao og rød grape

Granolaen var sluppet op, og jeg havde et par røde grapefrugter fra mit RAW-eventyr. Inspireret af denne opskrift fra MY SECRET FOOD blev det til en lækker LCHF musli:

Musli med kakao og rød grape


1 dl kværnede hørfrø
1 dl sesamfrø, evt. et miks af lyse og sorte
1 dl hampefrø
½ dl chiafrø
1 dl solsikkekerner
1 dl græskarkerner
1 dl grofthakkede nødder, f.eks. paranødder
1 dl kokosmel
1-2 spsk. kakao
1 stang vanilje, hakket helt fint (husk at skære enderne fra)
½-1 tsk. vaniljepulver
Fintrevet skal og saft af en rød grapefrugt
2 spsk. yaconsirup
3 spsk. kokosolie
½ dl kakaonibs el. ½ dl finthakket 100% chokolade
2 dl ristede kokosflager

Tænd for ovnen på 130 grader varmluft.
Bland alle ingredienser på nær kakaonibs og ristede kokosflager i en stor skål.
Rør godt rundt.
Hæld blandingen på en bageplade beklædt med bagepapir og bag midt i ovnen i ca. 25 min., el. til blandingen er tør. Rør af og til. Når blandingen er færdig, køles den af, hvorefter kakaonibs og ristede kokosflager tilsættes.
Fyld på glas og opbevar i køleskabet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar