søndag den 25. august 2013

Masseret broccolisalat

Jeg ELSKER kogebøger, der udover at byde på spændende opskrifter, indeholder flotte billeder og fortæller historier om maden. Sådan en kogebog faldt jeg over i København på SimpleRAW, og nu er den tilføjet min skønne samling. Da mange af retterne i bogen er RAW, er det måske mere på sin plads at kalde bogen en madbog :)
Bogen hedder "SALIG BLANDING" og er skrevet af svenske Renée Voltaire.

Det første, der skulle prøves af, var en broccolisalat, hvor broccolien skal masseres blød.

3-4 portioner

1 broccoli
Saft af ½ citron
En strøgen tsk. havsalt
En håndfuld salte el. tamariristede mandler
Olivenolie til at hælde henover

Del broccolien i meget små buketter og put dem i en skål sammen med citronsaft og havsalt. Masser broccolien med fingrene, til den bliver blød. Vend med mandler, hæld godt med olivenolie over og server til kylling, fisk, ...

Masseret broccolisalat

Ingen kommentarer:

Send en kommentar