onsdag den 23. oktober 2013

Croque Monsieur

På bloggen 56kilo (56kilo.se) fandt jeg denne lækre LCHF Croque Monsieur, og den måtte prøves af til gårsdagens frokost. Da jeg ikke havde hytteost i huset brugte jeg creme fraiche 38% i stedet for. "Fladbrødene" bliver ikke sprøde, men de smager godt.

2 fladbrød:
80 g creme fraiche 38%
1 æg
2/3 spsk. fiberHUSK
Et nip urtesalt
Smør / klaret smør til stegning

2 skiver skinke / røget skinke / hamburgerryg
1 spsk. dijonsennep
1-2 skiver tomat
2 skiver ost, gerne med smag

Smelt smør i en pande ved høj varme og rør dejen til fladbrødene sammen. Lige så snart dejen tykner, sættes den på panden i to klatter. Skru ned for varmen og steg brødene gyldne på begge sider ved middel varme. Tag panden af varmen og læg kødskiverne på det ene brød. Smør sennep på kødskiverne, læg tomat  og osteskiver på og top med det andet fladbrød. Lad Croque Monsieur'en ligge et par minutter, så osten smelter.
Server evt. med lidt grønt; jeg valgte at smørstege lidt strimlet savoykål.

Croque Monsieur



Ingen kommentarer:

Send en kommentar