4 fastelavnsboller
Boller:
3 æg
4-5 spsk. sødning, jeg brugte sukrin+
1 dl piskefløde
2 dl mandelmel (ikke affedtet)
2 spsk. kokosfibre
2,5 spsk. FiberHUSK
3 tsk. bagepulver
2 tsk. kardemomme
1 sammenpisket æg til pensling
Fyld:
2 dl mandelmel (ikke affedtet)
3 spsk. sødning, jeg brugte sukrin+
6 spsk. piskefløde
"Indmaden" fra bollerne
+
flødeskum af 1,5-2 dl piskefløde, pisket med lidt vaniljepulver
Sukrinmelis
Pisk æg og sødning skummende. Tilsæt de øvrige ingredienser og rør det hele sammen. Lad dejen hvile i 10 min. Tænd for ovnen på 175 grader. Form 4 boller med våde hænder og sæt dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Pensel bollerne med sammen-
pisket æg og bag dem i 20 min. Lad bollerne køle af på en bagerist under et viskestykke.
pisket æg og bag dem i 20 min. Lad bollerne køle af på en bagerist under et viskestykke.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar