Jeg fandt opskriften hos Sukkersensitiv.dk, og omeletten kan spises som morgenmad, frokost og aftensmad - vælg selv.
Omeletten blev serveret med sprødstegt bacon og serranoskinke on the side.
3 personer
8 æg
En god sjat piskefløde
Urtesalt og friskkværnet peber
1 pose frisk spinat
100-120 g gedeost, jeg brugte rullen fra SOIGNON
Smør / klaret smør til stegning
Pisk æg, piskefløde, urtesalt og friskkværnet peber sammen. Smelt fedtstof ved god varme i en stor pande. Steg spinaten til den falder sammen. Hæld æggeblandingen ovenpå spinaten og lad omeletten stege ved middelvarme, til den begynder at stivne.
Læg tynde skiver gedeost på omeletten og lad dem stege med, til omeletten er næsten
hel stivnet - den må ikke være tør i overfladen.
Omelet med spinat og gedeost |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar