lørdag den 1. marts 2014

"Snyde-bearnaise"

Der er ikke noget så lækkert som en god bearnaise, og denne "snyde-bearnaise" fra Kims Køkken (YouTube) er virkelig lækker og SÅ nem at lave. Man bruger nemlig blenderen og er dermed fri for at stå og piske og være bange for, at saucen skiller.

6 personer

7-8 æggeblommer
2-3 finthakkede skalotteløg
1½ spsk. tørret estragon
1-1½ spsk. bearnaiseessens
500 g smør
Havsalt og friskkværnet peber

Smelt smørret ved lav varme. Det er ikke nødvendigt at bruge klaret smør, men ønsker man det, hældes den øverste og klare del af det smeltede smør over i en anden beholder. Resten (vand, mælkeprotein og salt) kasseres. Kom æggeblommer, skalotteløg, estragon, en god spsk. bearnaiseessens og smeltet smør i et mixer-bæger og blend med en stavblender ved at trække stavblenderen langsomt op, mens der blendes.
Smag til med salt og peber og evt. ekstra estragon og bearnaiseessens.

Lækker og cremet "snyde-bearnaise"

Ingen kommentarer:

Send en kommentar