6 personer
7-8 æggeblommer
2-3 finthakkede skalotteløg
1½ spsk. tørret estragon
1-1½ spsk. bearnaiseessens
500 g smør
Havsalt og friskkværnet peber
Smelt smørret ved lav varme. Det er ikke nødvendigt at bruge klaret smør, men ønsker man det, hældes den øverste og klare del af det smeltede smør over i en anden beholder. Resten (vand, mælkeprotein og salt) kasseres. Kom æggeblommer, skalotteløg, estragon, en god spsk. bearnaiseessens og smeltet smør i et mixer-bæger og blend med en stavblender ved at trække stavblenderen langsomt op, mens der blendes.
Smag til med salt og peber og evt. ekstra estragon og bearnaiseessens.
Smag til med salt og peber og evt. ekstra estragon og bearnaiseessens.
Lækker og cremet "snyde-bearnaise" |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar