Jeg var lige begyndt at følge bloggen "Fru Kofoeds Køkken", og hun postede dette indlæg på det helt rigtige tidspunkt :) Og at jeg så havde alle ingredienser i huset var bare så godt.
Denne lyserøde køleskabsgrød minder en del om ovennævnte køleskabsgrød og også om den mælkefrie youghurt, men der er forskelle, og smagen er mere frisk/syrlig - på den gode måde.
1 portion
1 dl kokosfløde*
½ avocado
1 håndfuld friske el. frosne hindbær
1 spsk. piskefløde
Saft af ½ lime
1 tsk. truvia (eller anden sødning)
1/4 tsk. vaniljepulver
Et nip havsalt
Lidt friskrevet ingefær (kan udelades)
2 spsk. chiafrø
Drys/pynt efter ønske, f.eks. hindbær og ristede kokosflager.
* Stil en dåse fuldfed kokosmælk i køleskabet natten over. Når dåsen åbnes, ligger den tykke kokosfløde øverst og er lige til at skrabe ud. Brug evt. den resterende kokosmælk i en grøn smoothie.
Blend alle ingredienser på nær chiafrøene til en cremet grød. Bland chiafrøene i, hæld grøden i et glas el. en bøtte, sæt låg på og stil i køleskabet natten over. Pynt med drys næste morgen/formiddag og nyd den (for mig) meget mættende grød.
Lyserød køleskabsgrød |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar