Til et lille syltetøjsglas
1 dl usaltede pistacienødder
3/4 dl hasselnødder
1 dl pekan- eller valnødder
1½ dl kokosblomstsirup
½ dl yaconsirup
Fintrevet skal af en stor øko appelsin
Lidt frisk eller tørret timian
Tænd for ovnen på 150 grader varmluft. Hæld hasselnødderne i en dyb tallerken, sæt tallerkenen i ovnen og lad nødderne riste i ca. 20 min.
Kom nødderne i et rent viskestykke og lad dem køle lidt af. Nulr dem, til skallerne er løsnet og sorter nødderne fra. Bland de afskallede hasselnødder med de andre nødder.
Lun siruppen sammen med appelsinskal og nippet timian. Sluk for varmen og vend nødderne i. Lad massen køle lidt af, hæld den i et skoldet syltetøjsglas og kom først låg på, når massen er blevet helt kold.
Hvis nødderne ikke er dækket , kan man lune lidt mere sirup og hælde over.
Sirup-nødder |
Rødkålsblade med blå Castello og sirup-nødder |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar