mandag den 5. maj 2014

BBQ-marinade

Jeg har før lavet en BBQ-marinade, men den var ikke god nok til at komme på bloggen. Det er til gengæld BBQ-marinaden fra Jane Faerbers anden kogebog "MÆT & GLAD MED LCHF". Marinaden er super let at lave, og der er lidt bid i den :)

Til et mellemstort glas.

5 dl tomatpuré
1 skalotteløg
2 fed hvidløg
20 g smør
2 spsk. yaconsirup
3 spsk. tamari
½ dl æblecidereddike
Saft af 1 lime
1 spsk. røget paprika
2 tsk. stødt spidskommen
2 spsk. frisk el. frysetørret oregano el. merian
Urtesalt og friskkværnet peber

Kom alle ingredienser i en gryde og varm op til kogepunktet.
Tag gryden af varmen og lad marinaden køle af.
Blend marinaden, smag til og hæld på et skoldet glas.
I køleskab kan marinaden holde sig mindst to uger.

BBQ-marinade


Ingen kommentarer:

Send en kommentar