lørdag den 3. maj 2014

Kålwraps med "mexifyld"

I KukKassen fra Aarstiderne var der et spidskål, og da jeg havde lyst til "meximad", måtte det blive kålwraps med "mexifyld".

3 personer

6 kålblade
400 g oksefars
1 løg, groft hakket
1 fed hvidløg
Et godt drys chili, oregano, paprika, spidskommen og timian
Kokosolie til at stege i
Himalayasalt og friskkværnet peber

Blancher kålbladene i letsaltet vand og lad dem dryppe af.
Smelt kokosolien og rist krydderierne. Tilsæt farsen og rør rundt, til kødet "smuldrer". Tilsæt løg og pres hvidløgsfeddet i. Lad blandingen simre 10-15 min. (gerne længere) og smag til med salt, peber og chili.
Server med revet ost, creme fraiche 38% og guacamole.

Kålwrap med "mexifyld"

Ingen kommentarer:

Send en kommentar