4 personer
4 kyllingefileter
4 tykke skiver ost, gerne med smag
4 skiver røget el. kogt skinke
1 æg
Parmesan, revet meget fint (til rasp)
Himalayasalt og friskkværnet peber
Tænd for ovnen på 200 grader.
Skær en dyb lomme i kyllingefileterne og fyld den/dem med ost og skinke. Alternativt kan kyllingefileterne skæres helt igennem, bankes flade med en kødhammer og lægges sammen med ost og skinke. Vend de fyldte kyllingefileter i sammenpisket æg og parmesanrasp (iblandet salt og peber) og læg dem i et smurt ovnfast fad. Bag i ovnen i 25 min. Sæt ovnen på grill og giv kyllingefileterne yderligere 5 min., til overfladen er gylden.
Server med f.eks. smørstegte asparges og broccoli - og ekstra smør.
Kylling Cordon Bleu med smørstegte grøntsager |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar