4 personer
2 kalvesteaks, skåret i tern (el. en rest stegt kød skåret i tern)
Krydderier efter ønske
½ stort løg, grofthakket
½ knoldselleri, skåret i små tern
12-15 rosenkål, skåret i kvarte
Urtesalt og friskkværnet peber
Smør / klaret smør / kokosolie til stegning
4 æg
Evt. halve cherrytomater
Opvarm fedtstof på en pande og steg kødet næsten færdigt - med krydderier efter ønske. Hæld kød og stegesky i en skål. Opvarm en ny gang fedtstof på panden og steg løgene, til de har taget lidt farve. Tilsæt selleri og rosenkål, steg til det hele er sprødt og krydr med urtesalt og friskkværnet peber. Hæld kød og stegesky tilbage i panden til grøntsagerne og bland det hele sammen. Opvarm imens fedtstof på en anden pande og steg fire spejlæg.
Biksemad |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar