6 stk.
6 æg
3/4 dl piskefløde
75 g smeltet smør
1 dl (med top) affedtet mandelmel
2 spsk. fiberHUSK
1 spsk. pofiber (kan erstattes med en ekstra spsk. fiberHUSK)
2 tsk. truvia el. sukrin el. 1 tsk. sukrin+
3 tsk. glutenfri bagepulver
Et drys kardemomme
+
Lidt smeltet smør til pensling
Pisk æg, fløde og smeltet smør sammen. Tilsæt resten af ingredienserne, rør dejen sammen og lad den stå i 10-15 min. Tænd for ovnen på 200 grader. Form med våde hænder 6 firkantede boller og stil dem tæt sammen på en bageplade beklædt med bagepapir. Pensl med smeltet smør og bag i ca. 20 min. Afkøl "hvederne" på en bagerist, rist dem (forholdsvis hårdt) og server med tandsmør.
"Hveder" |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar